Vanaf 14 september zal Sanne meelopen met de spreekuren van Guusje in zowel Katwijk als Leiden. Hieronder stelt ze zich alvast voor:

Hallo ik ben Sanne 20 jaar en zit nu in het derde jaar van de opleiding voeding en di√ętetiek. In dit jaar mag ik weer stagelopen en dit ga ik doen bij de kindereetcoach! In dit bericht wil ik mij even kort voorstellen, ik kom uit Rijnsburg, hou van creatief bezig zijn en ben trotse zus van 3 zusjes en 3 broertjes. Ik heb zelf op korfbal gezeten en kijk graag nog eens een wedstrijd. Verder ga ik naar de kerk waar ik verschillende activiteiten met kinderen doe, dit vind ik erg leuk. Vanaf dinsdag 14 september ben ik in de praktijk te vinden. Ik zal eerst een beetje meekijken en later misschien zelf ook gesprekken voeren. Ik heb er super veel zin in en wie weet zie ik je wel binnenkort.¬†

Veel liefs,

Sanne Star