logo lekker puh

Geen dieet! Lekker Puh!

Speciaal voor kinderen en jongeren met overgewicht biedt De Kindereetcoach begeleiding volgens de Lekker Puh methode. Groeien naar een gezond gewicht op basis van zelfvertrouwen en haalbare doelen! Het zijn namelijk de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.
De Lekker Puh methode is speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren en motiveert om zelf te kiezen voor goed en gezond eten. Ook is de betrokkenheid van ouders van groot belang. Je krijgt niet alleen advies en uitleg over voeding, maar ook over leefstijl. Geen ingewikkeld dieet, en makkelijk in te passen in het dagelijks leven.

Persoonlijke begeleiding

Lekker Puh is geen kort traject, maar biedt de mogelijkheid voor langdurige begeleiding, ook wanneer het gezonde gewicht is bereikt. Verschillende zorgverzekeraars erkennen inmiddels de kwaliteit van Lekker Puh en vergoeden (gedeeltelijk) het langdurige begeleidingstraject. Daarnaast verwijzen steeds meer kinderartsen de kinderen door naar een kinderdiëtist van Lekker Puh in de buurt.

Boek over jezelf

De methode van Lekker Pûh!!! is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Daarvoor is ‘Het boek over jezelf’ ontwikkeld, waarin het kind na ieder consult een huiswerkopdracht maakt. Op een manier die past bij zijn leeftijd, leert het kind met bepaalde situaties om te gaan zonder zijn of haar unieke identiteit te verliezen. Je kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen! Door ‘Het boek over jezelf’ ontdekt het kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid. In combinatie met de wil om gezond te eten, te durven spelen, regelmatig te bewegen en te sporten vormt zich een zelfverzekerde basis voor een optimaal leven, met het juiste gewicht en volop levenslust!

Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Samen komen we er wel uit!

Klik hier voor meer informatie over Lekker Pûh!!!

lekker puh-kind-gezaond-gewicht